Over ons

Full of fire

Full of fire

Over ons

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Ardens niet de naam van de oprichter, maar heeft het woord een speciale betekenis. Ardens is Latijn voor 'vol vuur': de manier waarop wij graag ons werk doen.

Aanpak

De aanpak van Ardens Group is zakelijk en pragmatisch. De kwaliteit van adviezen en trainingen wordt bepaald door de effectiviteit op lange termijn. Een goede training of een goed advies maakt trainingen of adviezen op datzelfde terrein in de toekomst overbodig. Mensen moeten niet alleen geadviseerd worden om bepaalde dingen uit te voeren, zij moeten ook inzien waarom zij die dingen moeten uitvoeren. Hiermee wordt bereikt dat in de toekomst ook in andere situaties de juiste keuzes kunnen worden gemaakt.

De trainers en adviseurs

De trainers en adviseurs van Ardens Group hebben niet alleen inzicht in en kennis over groepsprocessen en gedragsbe√Įnvloeding, maar ook een gedegen kennis van organisaties en bedrijfsprocessen.

Naast een universitaire opleiding hebben alle trainers en adviseurs minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Een aantal adviseurs doceren naast hun werk voor Ardens Group aan een of meer universiteiten. Er wordt niet gewerkt met junioradviseurs of juniortrainers.

De trainer/adviseur die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de opdracht zal altijd aanwezig zijn bij de voorgesprekken. Tevens wordt gegarandeerd dat dezelfde trainer/adviseur eventuele vervolgopdrachten zal uitvoeren. Een aantal trainers van Ardens Group is auteur van de boeken 'Basisprincipes van communicatie' en 'Spreken in het openbaar', uitgegeven door Pearson Education te Amsterdam. Deze boeken zijn ook in het Engels verkrijgbaar.

No Cure No Pay

Ardens Group staat garant voor de kwaliteit van haar werk. Voorafgaand aan de training worden afspraken gemaakt over het eindresultaat van de training. Als u niet tevreden bent over de geleverde diensten betaalt u niets.

email